AKUSTI optimerer akustikken i kontormiljø

Vækstfabrikken under Slagelse kommune der er et kontorfællesskab for etablerede og nystartede virksomheder samt hjemsted for AKUSTI har fået installeret en række af AKUSTI produkter. Opgaven med at forskønne et lokale samtidig med at selve udsmykningen er funktionel. Alt dette går op i en højre enhed hos Vækstfabrikken.

Der er kommet en række smukke billeder op, som til stadighed danner grundlag for samtaler og samtidig er der opnået et bedre arbejdsmiljø men mindre genklang grundet det lydabsorberende materiale, der er i løsninger fra AKUSTI.

Vækstfabrikken er et vibrerende arbejdsmiljø hvor der ofte kommer og går mange mennesker. Derfor kan det være lydmæssigt belastende at sidde i det åbne kontor med så meget støj og genklang fra de forskellige aktiviteter.

Ved opsætning af dels en række smukke billeder, med motiver der giver anledning til samtale igen og igen, og få ”rullevægge” på hjul der placeres strategisk opnås der roligere arbejdsmiljø. Der kommer mindre genklang og medarbejderne oplever mere ro og mulighed fra at arbejde uden konstante lydmæssige afbrydelser.